Informatii utile despre BMW

Bayerische Motoren Werke AG e una din companiile care au crescut notorietatea a tot ceea ce e german in domeniul autoturismelor sau a pieselor auto. Automobile excelente, tehnologie de ultima ora, piese auto de calitate… lucru vizibil chiar si atunci cand achizitionati piesele din dezmembrari. Cu toate ca au un standard ridicat de executie, si BMW-urile, au nevoie de piese auto nu doar de consumabile si sursa de energie. 
DacДѓ ai nevoie de piese auto din dezmembrДѓri pentru BMW-ul tДѓu, atunci eИ™ti Г®n locul potrivit. Pentru cДѓ И™tim cГўt de mult Г®И›i place sДѓ conduci BMW-ul tДѓu, Г®И›i sДѓrim in ajutor И™i Г®И›i oferim orice piesДѓ de care ai nevoie pentru maИ™ina ta. 
 Р Р†Р вЂљРЎвЂєFreude am Fahren”, sloganul german original al firmei care se traduce prin: PlДѓcere la condus, PlДѓcere la volan, sau Г®n englezДѓ: „The Ultimate Driving Machine”, tradus: Cea mai sofisticatДѓ, reflectДѓ combinaИ›ia perfectДѓ Г®ntre confortul si tehnologia oferitДѓ de aceastДѓ marcДѓ. Combinatie care se reflecta si in calitatea pieselor auto folosite. 
Compania, Г®nfiinИ›atДѓ in 1913, producea motoare de avion si motociclete si presupunerea mea ar fi ca inca din acele vremuri erau destul de priceturi la productia de piese de calitate. Doar prin anii '20 intrДѓ pe piaИ›a producДѓtorilor de automobile И™i scoate prima maИ™ina numitДѓ 3/15 PS, cu un  motor rДѓcit cu apДѓ in 4 cilindri, cu capacitatea de 750 cm3 Еџi care dezvolta o putere maximДѓ de 15 cai putere (CP).  A primit si o poreclДѓ foarte repede: Dixi, astfel istoria se scrie И™i incepe construcИ›ia a multor maИ™ini legendare. Marca BMW devine  una din marile mДѓrci de automobile cДѓutate la nivel mondial. ГЋn subdivizia ei mai sunt И™i alte companii producДѓtoare de maИ™ini, precum BMW MINI И™i Rolls-Royce
Seria 3 este cel mai vandut model din istoria BMW. In 2005, 40% din vanzarile totale ale celor de la BMW au fost reprezentate de versiuni diferite ale Seriei 3. Fiecare versiune aduce ceva nou seriei prin design si tehnologie, fДѓcГўnd astfel comunicarea Г®ntre maИ™inДѓ И™i И™ofer cГўt mai uИ™oarДѓ. 
La modelul actual… primul lucru pe care îl remarci când intri este monitorul de 10 inch si head-up display-ul color care face totul sa fie mai ușor. Partea mai putin placuta este ca din spusele colegilor mei, pentru moment nu avem acel display din dezmembrari, dar te incurajam sa iei legatura cunoi daca ai nevoie de el - poate apare intre timp, ca si pentru orice alta piesa auto, de altfel.
Fiind unul dintre automobilele cele mai cДѓutate, suntem conИ™tienИ›i ca И™i piesele auto sunt la mare cДѓutare. AИ™a cДѓ nu te stresa, spune-ne piesa de care ai nevoie, verificam in depozite, iti dam toate detaliile necesare pentru a o ridica din stocurile noastre de piese auto noi sau second hand sau И›i-o trimitem in service-ul unde ai lasat masina pentru a o pune cat mai repede pe carosabil - unde ii este locul; astfel incat tu sa te poti bucura de confortul maИ™inii tale in cel mai scurt timp.

Distribuie pe pagina ta

scroll up
scroll up