Regulament folosire coduri de reducere si carduri de fidelitate

Regulament de desfasurare a programului de fidelitate Mydepo Dezmembrari

Termeni folositi

Organizator, societate, compania, furnizorul sunt termeni asociati organizatorului campaniei, identificat la articolul 1.
Codul de Reducere (denumit in continuare si CR), Cardul de Fidelitate (denumit in continuare si CF), Cota de Reducere Preferentiala (denumit in continuare si CRP), Card sau facilitate fac obiectul prezentului regulament. Prezentul regulament poate suferi modificari aferente fiecarei facilitati in parte.

Art. 1 Organizator

Organizatorul este compania S.C. Mydepo SRL cu sediul social in Romania, Jud. Maramures, Loc. Recea, Str. Ulita Mare, Nr. de Inreg. la Registrul Comertului J24/1750/2006, cod fiscal RO19178255.

Art. 2 Participanti

In programul de fidelitate sunt inscrise persoanele fizice care au comandat sau au facut o cerere de oferta in format digital prin unul din canalele de contact/promovare online sau telefonic, apeland unul din numerele de telefon de pe situl companiei. Participanti/beneficiarii sunt inscrisi in baza numarului de telefon furnizat consultantului/operatorului societatii la inregistrarea cererii de oferta. La acest program nu au voie sa participe angajatii Mydepo SRL.

Art. 3 Durata

Perioada valabilitatii programului de fidelitate este nelimitata, in mod implicit. Perioada valabilitatii fiecarui bon, cod, card sau CRP este independenta de perioada programului de fidelitate si este specificata in mesajul (email sau text) primit de beneficiar. Emitentul cardurilor digitale isi rezerva dreptul de a suspenda sau renunta la program oricand considera necesar.

Art. 4 Conditii de validitate

Pentru a beneficia de Codul de Reducere, Cardul de Fidelitate sau de Reducere Preferentiala, clientul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
  • Participantul trebuie sa aiba 16 ani impliniti in momentul validarii premiului.
  • Clientul trebuie sa furnizeze societatii urmatoarele informatii: cod promotional receptionat, numarul de telefon sau adresa pe care codul a fost receptionat, nume si prenume, data nasterii si o scurta descriere a interacgtiunii care a avuto cu societatea (in vederea publicarii ). Optional clientul poate furniza si cu urmatoarele date: stare civila, numar copii, nivel venituri, ocupatie.

Art. 5 Acordare si folosire

 a) Acordare:
Facilitatea se obtine pe loc in cadrul locatiilor afiliate, la cerere sau automat, dupa caz, dupa efectuarea unei cereri cotie pret efectuate pe unul din siturile companiei sau in urma convorbirii sau corespondentei cu unul din operatorii nostri. - in cazul CR, clientul primeste facilitatea sub forma unui cod de reducere aplicat la urmatoarele comenzi, pe intreaga durata a valabilitatii codului. - in cazul CF. clientul primeste sub forma de puncte, reduceri cumulate pentru urmatoarele achizitii, in conformitate cu perioada de valabilitate a acestora. - in cazul CRP. clientul primeste reduceri valorice pentru urmatoarele achizitii, in conformitate cu perioada de valabilitate CRPului.
b) Folosire:
In functie de optiunea posesorului punctele acumulate din bonusurile aferente achizitiilor pot fi utilizate incepand cu urmatoarea achizitie sau pot fi acumulate in cont. In cazul in care clientul achita integral o nota cu punctele de pe card, acesta nu va beneficia de bonus la achizitia respectiva. In cazul in care plata notei se face partial cu punctele acumulate anterior, clientul va primi puncte doar pentru valoarea platita in lei. In cazul platilor prin transfer in cont, bonusul va fi transferat dupa incasarea integrala a restului de plata pentru produsele achizitionate. Pentru acumularea sau cheltuirea punctelor, clientii trebuie sa prezinte cardul de fidelitate Mydepo Dezmembrari sau sa furnizeze operatorului codul solicitat. Posesorii de card pot anula in orice moment dreptul emitentului de a folosi datele personale, accesand optiunea dezabonare pe site-ul www.mydepo.ro, sectiunea contact si solicitand acest lucru in forma scrisa, introducand codul cardului/CRP sau CP dupa caz, exprimandu-si optiunea de nu primi notificarile emise de catre Organizator

Art. 6 Regulamentul de folosire a facilitatii Mydepo Dezmembrari

Fiecare card, CRP sau CP, dupa caz, aferent programului de fidelitate Mydepo Dezmembrari este unic si atribuit unei singure persoane. Clientul trebuie sa completeze formularul Cardului de fidelitate Mydepo Dezmembrari, cu informatiile solicitate, la inregistrare sau la prima folosire a acestuia. Daca in urma verificarii, informatiile sunt incomplete sau gresite, Mydepo SRL are dreptul de a bloca cardul. Mydepo SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in cazul utilizarii cardului de catre alte persoane decat cele inscrise in Cardul de fidelitate Mydepo Dezmembrari. CR, CRP sau CP este transmisibil doar pentru CR, CRP sau CP pentru care este specificat acest lucru. Posesorii cardului sunt obligati sa anunte disparitia sau furtul cardului la Departamentul de Marketing, la urmatoarea adresa de email dpi@mydepo.ro . Mydepo SRL nu este raspunzatoare pentru punctele cheltuite din cele acumulate pe card in perioada de pana la anuntarea disparitiei sau furtului cardului. Folosirea improprie sau frauduloasa a Cardului de fidelitate Mydepo Dezmembrari de catre posesorul sau atrage dupa sine retragerea cardului si excluderea acestuia din programul de fidelitate. Cardul nu are valoare comerciala si nu se emite contra cost. Nu se poate acorda numerar la contravaloarea punctelor acumulate in contul de card. Acest card nu este un card de plata sau de credit, sau vreun alt mijloc de plata.
Emitentul si proprietarul acestui card este Mydepo SRL, care isi asuma dreptul de a decide sistarea in orice moment a programului de fidelizare sau de anulare a cardului.
Cardul poate fi utilizat in conformitate cu acest regulament, ce este disponibil si pe www.mydepo.ro sectiunea FIDELITATE.
Posesorul cardului este rugat sa anunte imediat emitentul in cazul pierderii, furtului sau distrugerii acestuia. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la dpi@mydepo.ro.
Cardul trebuie protejat impotriva deteriorarii.
Programul de fidelitate Mydepo Dezmembrari nu este o loterie, fiecare posesor de card primind punctele aferente achizitiilor facute.

Art. 7 Protectia datelor personale

Organizatorul respecta si protejeaza confidentialitatea datelor dumneavoastra personale. Orice informatie personala este prelucrata si folosita conform politicii de confidentialitate a datelor personale si nu va fi folosita in nici un mod care contravine acestei politici.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului, in cazul solicitarii datelor cu caracter personal. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare.
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau de persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing.
 La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale sau de contact.

Art. 8 Alte Clauze

Mydepo SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului de fidelitate Mydepo Dezmembrari, fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.mydepo.ro, sectiunea FIDELITATE si prin newsletter.
Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e mail dpi@mydepo.ro
Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor in toate locatiile afiliate precum si pe site-ul www.mydepo.ro, sectiunea FIDELITATE

Distribuie pe pagina ta

scroll up
scroll up